חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

עוגת גבינה עם שוקולד(שיש)
עוגת גבינה משוישת טעימה מאד! מומלץ
הוראות
מרכיבים
  1. גבינה לבנה 5% 500 גרם
  2. חצי כוס קמח תופח
  3. חצי כוס קוקוס
  4. כוס סוכר
  5. 150 גרם שוקולד מרירב
  6. חצי כוס חלב
  7. 4 ביצים
אופן ההכנה
  1. מערבבים חלמונים+חצי כוס סוכר+קוקוס+קמח +חלב בקערה אחת
  2. בקערה שנייה מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף מוסיפים את הגבינה ומערבבים בקיפול
  3. מוסיפים את התערובת הראשונה בתנועות קיפול שופכים לתבנית משומנת שלושת רבעים מהתערובת את הרבע שנשאר מערבבים עם 100 שוקלד מריר שהומס במיקרוגל עם 2 כפות מים
  4. שופכים מעל העוגה ובמזלג מערבבים בתנועות סיבוביות בין שתי התערובות ליצירת שיש 50 גרם שוקולד מריר שנשאר חותכים לחצאי קוביות ונועצים מעל העוגה
  5. מחממים תנור מראש ל180 מעלות עד שהעוגה מתייצבת לפחות 40-45 דקות בתנור
  6. בודקים עם קיסם את מרכז העוגה מצננים ולמקרר!