מערבבים חלמונים+חצי כוס סוכר+קוקוס+קמח +חלב בקערה אחת
בקערה שנייה מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף מוסיפים את הגבינה ומערבבים בקיפול
מוסיפים את התערובת הראשונה בתנועות קיפול שופכים לתבנית משומנת שלושת רבעים מהתערובת את הרבע שנשאר מערבבים עם 100 שוקלד מריר שהומס במיקרוגל עם 2 כפות מים
שופכים מעל העוגה ובמזלג מערבבים בתנועות סיבוביות בין שתי התערובות ליצירת שיש 50 גרם שוקולד מריר שנשאר חותכים לחצאי קוביות ונועצים מעל העוגה
מחממים תנור מראש ל180 מעלות עד שהעוגה מתייצבת לפחות 40-45 דקות בתנור