חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

עוגת גבינה קלה להכנה וטעימה חבל על הזמן
עוגה קלה להכנה טעימה מאוד, התחתית של העוגה ללא בצק אלה פירורי ביסקווטים brשווה לנסות מחכה לתגובות. בתאבון. ד ל י ת !!!
הוראות
מרכיבים
  1. 6 ביצים מופרדות
  2. 1 כוס סוכר
  3. 2 גבינה 5%
  4. 1 גבינה 9%
  5. 3 כפות קונפלור
  6. 3 שקיות סוכר וניל
  7. עוגיות פתי-בר מפוררים לתחתית העוגה.
אופן ההכנה
  1. 1 בקערה מערבלים היטב אה החלבונים לקצף אחיד ,מוסיפים בהדרגה את הסוכר
  2. ומערבבים היטב לקצף נוקשה ויציב.
  3. 2. בקערה נפרדת שמים את החלמונים עם הגבינות + הסוכר הוניל + הקונפלור ומערבבים
  4. היטב בעזרת כף לתערובת אחידה.
  5. 3. מוסיפים לתערובת החלמונים את קצף החלבונים בהדרגה, ומערבבים היטב
  6. לתערובת אחידה.
  7. 4. בתבנית משומנת שמים את הביסקווטים המפוררים מעליהם את תערובת העוגה.
  8. ואופים בתנור בחום בינוני כ – 45 דק' עד העוגה זהובה, מוציאם מקררים,
  9. ומכניסים למקרר. ב ת א ב ו ן ד ל י ת !!!