חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

עוגת גבינה קרה על בסיס ופלים
מכירים את הוופלים של "לואקר"? נכון שהם טעימים? brאז דמיינו לכם שעליהם מניחים גבינת מסקרפונה ושמנת מתוקה… brמה שטוב כאן, זה שאפשר להכין את העוגה הזאת גם במנות אישיות – brבתבניות קטנות, או אפילו גם בתוך קעריות הגשה. br
הוראות
מרכיבים
  1. לבסיס העוגה
  2. 200 גרם ופלים של "לואקר" בטעם וניל (אני אומרת שאפשר גם שוקולד)
  3. 200 גרם חמאה מומסת
  4. לעוגה:
  5. 3 חלמונים
  6. 3/4 כוס סוכר
  7. 250 גרם גבינת מסקרפונה
  8. 14 גרם ג'לטין
  9. ¼ כוס מים פושרים
  10. מיץ מתפוז אחד
  11. 2 מיכלי שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  1. בסיס העוגה
  2. מערבבים את הופלים השבורים עם החמאה המומסת. מהדקים על נייר אפייה שהונח על תבנית עגולה (24), ומכניסים להקפאה למשך כל ההכנה של העוגה.
  3. מערבבים את החלמונים והסוכר, ובוחשים פנימה את הגבינה.
  4. מרככים את הג'לטין עם המים הפושרים, ומוסיפים אותו אל תערובת הגבינה ובוחשים היטב.
  5. מקציפים את השמנת המתוקה ועוטפים אותה אל תוך הגבינה, ולבסוף מוסיפים את מיץ התפוזים.
  6. מוזגים את כל התערובת על בסיס הוופלים שבתבנית, מקררים כשש שעות לפחת, ומגישים.
  7. ב-ה-נ-א-ה!