חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

עוגת גבינה שונה
הוראות
מרכיבים
  1. בצק:
  2. 3 חלמונים
  3. 1 כוס סוכר
  4. 1 מחמאה
  5. 1 קמח אסם תופח (375 גר') או 3 כוסות קמח רגיל+1 אבקת אפיה
  6. למילוי הגבינה:
  7. 750 גר' גבינת טבורוג 5% או 0% תלוי מה מעדיפים מבחינת אחוז השומן
  8. 1 שמנת חמוצה
  9. 1.5 כוסות סוכר
  10. 2 סוכר וניל
  11. 2 כפות סולת
  12. 2 ביצים
  13. גרד לימון
  14. צימוקים למי שאוהב
אופן ההכנה
  1. 1. מכינים בצק ומשהים לילה במקרר
  2. 2. שני שליש מהבצק-מרפדים תבנית אפיה-זה יעשה ביד ,מאחר וקשה לרדד את הבצק את
  3. השליש הנותר להכניס לפריזר.
  4. 3. אופים 15 דק'.
  5. 4. מערבבים את כל חומרי המילית-אין צורך להפריד את הביצים.
  6. 5. להניח על הבצק האפוי.
  7. 6. לגרד בפומפיה גסה את השליש הנותר של הבצק על הגבינה.
  8. 7. לאפות בחום בינוני-נמוך בחלק התחתון של התנור-לבצק יש נטיה להשרף מהר כשעה.