חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת חול (TORTA SABIOSA)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקור המתכון באינטרנט. עוגה מאד מוצלחת לפסח, להגשה ליד קפה. חוגגים עליה גם בין הפסחים. br דגש: אין לחסוך בזמן ההקצפה!!! br
עוגת חול (TORTA SABIOSA)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקור המתכון באינטרנט. עוגה מאד מוצלחת לפסח, להגשה ליד קפה. חוגגים עליה גם בין הפסחים. br דגש: אין לחסוך בזמן ההקצפה!!! br
הוראות הכנה
מרכיבים
300 ג' חמאה בטמפרטורת החדר
300 ג' סוכר
300 ג' קמח תפוחי אדמה
4 ביצים
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום 160 מעלות.
מקציפים את החמאה עם הסוכר עד למרקם קרמי, ממשיכים להקציף כעשר דקות, ללא הפסקה.
מוסיפים את הביצים אחת לאחר השניה תוך כדי הקצפה.
מבליעים במסה את קמח תפוחי האדמה, מעט בכל פעם תוך כדי שממשיכים להקציף.
כשכל החומרים הובלעו בעוגה, להמשיך להקציף עוד כעשר דקות (כן כן, זו לא טעות, סודה של העוגה בהקצפה הארוכה).
לחלק את התערובת לשלוש תבניות אינגליש קייק חד פעמיות.
לאפות בחום הנמוך-בינוני עד שהעוגה מזהיבה (כארבעים דקות - תלוי בתנור). יש לבדוק מידי פעם.
מגיש: גן-עדן
מקור: אינטרנט
שתף את המתכון