חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת טרמיסו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האם אוכל לבקש מתכון של עוגת טרמיסו
עוגת טרמיסו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האם אוכל לבקש מתכון של עוגת טרמיסו
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים
250 גר' גבינת מסקרפונה
3 חלבונים
1/2 כוס אבקת סוכר
1 כוס אספרסו או קפה חזק
1/3 כוס רום
12 בישקוטים חצויים לשניים
לזביונה:
6 חלמונים
2/3 כוס סוכר
קורט מלח
1/2 כוס שרי
אופן ההכנה
מכינים את הזביונה, מערבבים בסיר כפול המונח מעל מים ברתיחה עדינה את החלמונים, הסוכר, המלח והשרי, משתמשים במקצף יד ומקציפים בעדינות עד להסמכת התערובת כ-7 דקות, מסירים מהאש וממשיכים להקציף עוד 5 דקות, מעבירים את התערובת לכלי אחר מכסים את פני הזביונה בנייר שעווה ומכניסים למקרר לקרור.
מערבבים את הזביונה הקרה עם גבינת המסקרפונה בקערה, מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב וגמיש ומקפלים לתערובת.
מערבבים בקערה קטנה את הקפה עם הרום, טובלים שני חצאי בישקוטים בקפה ומניחים בתחתית גביע קינוח, יוצקים שכבת גבינה ומניחים עוד שני חצאים, יוצקים שכבה אחרונה וממשיכיםאת אותה פעולה בשאר הגביעים, מאחסנים את הגביעים במקרר עד להגשה.
מגיש: han_solo
מקור:
שתף את המתכון