חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

עוגת מוס שוקולד אישית אפויה
עוגת מוס שוקולד אישית אפויה brנהדר לפינוק, וגם לאירוח מצומצם.
הוראות
מרכיבים
  1. 250 גרם שוקולד מריר
  2. 230 גרם חמאה
  3. 10 חלמונים
  4. 110 גרם סוכר
  5. 110 גרם קמח
אופן ההכנה
  1. מדליקים תנור לחום גבוה (220)
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול.
  3. מקציפים את החלמונים עם הסוכר
  4. שופכים את תערובת השוקולד אל החלמונים ומערבבים.
  5. מוסיפים את הקמח
  6. מורחים קעריות אישיות חסינות אש במעט חמאה.
  7. ממלאים את הקעריות בתערובת
  8. מכניסים לתנור המחומם ל-10 דקות.
  9. הצעות הגשה:
  10. הופכים את הקעריות לתוך צלחות הגשה.
  11. ניתן להגיש עם קרם וניל, קרם פיסטוק, או אפילו עם גלידת וניל משובחת.
  12. בה-נ-א-ה!