2. בקערה מערבבים חמאה מומסת עם כוס אחת מהסוכר, תמצית וניל, קליפת תפוז, חלמונים ושמנת מתוקה.
3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ופרג וטורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
4. במיקסר מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף שנראה כמו בועות סבון. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר (½ כוס) וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף מבריק ויציב אך לא נוקשה.
5. טורפים שליש מהקצף לתערובת, ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקצף, עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
6. יוצקים לתבנית משומנת (או מרופדת בנייר אפייה) ואופים כ-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.