חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

עוגת קוקוס ומוס שוקולד לפסח
זו התוצאה כשמוס שוקולד וקוקוס נפגשים. brעוגה קלה ומהירה להכנה
הוראות
מרכיבים
  1. 5 ביצים
  2. ¼1 כוסות סוכר
  3. 2 כוסות קוקוס טחון
  4. 200 גרם שוקולד מריר
  5. שמנת מתוקה
  6. ½1 כפות סוכר
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור לחום בינוני-נמוך (160)
  2. מקציפים את החלבונים עם ¼1 כוסות סוכר עד לקבלת קצף יציב.
  3. מוסיפים לקצף את הקוקוס.
  4. יוצקים לתבנית עגולה משומנת (26) ואופים כ-20 דקות.
  5. בינתיים…
  6. ממיסים בסיר כפול את השוקולד, מסירים מהאש ומוסיפים את החלמונים, עד לקבלת מרקם אחיד.
  7. מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם ½1 כפות סוכר, ומערבבים עם תערובת השוקולד.
  8. יוצקים את תערובת השוקולד על קצף הקוקוס האפוי, ומכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות.
  9. ב-ה-נ-א-ה!