חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת ריקוטה בציפוי טרוף שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת ריקוטה בציפוי טרוף שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
200 גרם אגוזי לוז טחונים יחד עם 2 כפות אבקת סוכר ומעורבבים עם חמאה מומסת עד למרקם של בוץ.
לשכבת גבינה:
250 גרם ריקוטה
250 גרם מסקרפונה
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
מקל וניל אחד קצוץ דק - דק או 1/2 כפית גרגירי הל
לשכבת שוקולד:
250 סמ"ק (חבילה) שמנת מתוקה
400 גרם שוקולד מריר 50% מוצקי קקאו, שבור לקוביות
30 גרם חמאה
1/4 כוס ברנדי
אופן ההכנה
אופן הכנה:
משטחים את הבסיס בתבנית 26 ומקררים שעה.
שכבת הגבינה:
מערבבים יחד, יוצקים על הבסיס ואופים ב- 200 מעלות 1/2 שעה עד הזהבה והתייצבות. מקררים היטב.
לשוקולד:
מרתיחים את השמנת, מורידים מהאש, מוסיפים את שאר המרכיבים ובוחשים עד שנמס ונוצר קרם חלק. יוצקים על שכבת הגבינה ומקררים לפחות 12 שעות.
מגיש: lee75
מקור: אוסף אישי
שתף את המתכון