חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שמנת ופרורים קל טעים ומדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלה טעימה מרהיבה ומתאימה לקיץ
עוגת שמנת ופרורים קל טעים ומדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלה טעימה מרהיבה ומתאימה לקיץ
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
200 ג' חמאה ללא מלח
1/2 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 חלמונים
2 כוסות קמח תופח
למלית:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנד פודינג וניל
1 כוס חלב
להקציף היטב,
בקערה נפרדת לערבב:
2 שמנת חמוצה
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
1 גבינת קרם ריקוטה של גד
אופן ההכנה
הכנת הבצק
1. בקערה מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד לקבלת עיסה אחידה
2. לשטח 3/4 מהבצק בתבנית עגולה מס' 26 או מרובעת גודל 22*29
את 1/4 הנותר לשטח בתבנית אינגליש קייק.
לאפות עד שמזהיב קלות, ולקרר.
למלית הגבינה:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנד פודינג וניל
1 כוס חלב
להקציף היטב
בקערה נפרדת לערבב:
2 שמנת חמוצה
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
1 גבינת קרם ריקוטה של גד
הרכבת הקרם:
1. לקפל את הקצפת לתערובת הגבינה.
2. להניח רצועת שקף על הדפנות לצקת על הבצק האפוי
לציפוי -
1.מפוררים את הבצק שבתבנית הקטנה
לפזר באחידות על פני העוגה.
לקרר 12 שעות לפחות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אלונה צילום (מלכה2 )
שתף את המתכון