חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שמנת - פירורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים לתבנית עגולה 28
עוגת שמנת - פירורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים לתבנית עגולה 28
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
150 גרם מרגרינה
21 2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
21 כוס סוכר
2 ביצים
1 סוכר וניל
למילוי:
21 חמאה רכה מאוד (להוציא מהמקרר כשעה - תלוי בחום)
21 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 שמנת חמוצה(15%)
1 גבינה 9%
אופן ההכנה
לשים את חומרי הבצק היטב ומשטחים על בסיס התבנית ומעט בצדדים 32 מכמות הבצק
ואת השאר משטחים על תבנית קטנה .
אופים בחום של 200 מעלות כ- 20 דקות או עד שהבצק משחים.ומצננים.
בינתים מערבבים את חומרי המילוי היטב שלא יהיו גושי חמאה(אפשר עם האצבעות)
מגרדים את חתיכת הבצק הקטנה על פומפיה גסה-לפרורים
שופכים את המילוי על תחתית הבצק ומפזרים מעל את הפירורים (הבצק שגרדנו)
מקררים לפחות לילה או עד שהמילוי הופך למוצק.
משטחים
מגיש: shlomit
מקור:
שתף את המתכון