הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
150 גרם מרגרינה
21 2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
21 כוס סוכר
2 ביצים
1 סוכר וניל
למילוי:
21 חמאה רכה מאוד (להוציא מהמקרר כשעה - תלוי בחום)
21 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 שמנת חמוצה(15%)
1 גבינה 9%
אופן ההכנה
לשים את חומרי הבצק היטב ומשטחים על בסיס התבנית ומעט בצדדים 32 מכמות הבצק
ואת השאר משטחים על תבנית קטנה .
אופים בחום של 200 מעלות כ- 20 דקות או עד שהבצק משחים.ומצננים.
בינתים מערבבים את חומרי המילוי היטב שלא יהיו גושי חמאה(אפשר עם האצבעות)
מגרדים את חתיכת הבצק הקטנה על פומפיה גסה-לפרורים
שופכים את המילוי על תחתית הבצק ומפזרים מעל את הפירורים (הבצק שגרדנו)
מקררים לפחות לילה או עד שהמילוי הופך למוצק.
משטחים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון