חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף באורז אדום נוסח בגדאדי "פלאו בגיג"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל להכנה וטעים להפליא - מדהים
עוף באורז אדום נוסח בגדאדי "פלאו בגיג"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל להכנה וטעים להפליא - מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
4 -ירכי עוף או 8 שוקיים
1 כוס אורז
1 בצל גדול קצוץ
1 עגבניה גדולה קלופה וקצוצה
1 כפית פפריקה
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס עבה
קמצוץ כמון
קמצוץ סוכר
1/8 כפית בהרט (לא הכרחי)
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
אופן ההכנה
1. בסיר בינוני עם מעט שמן מטגנים בצל, מזהיבים בשמן עד שקיפות
2. מוסיפים לסיר את נתחי העוף ומטגנים שיזהיבו משני הצדדים כ 10 דקות
3. מוסיפים עגבניה גדולה בשלה קצוצה לקוביות, ומטגנים יחד עם הבצל עד שרוב
הנוזלים שלה מתאדים
4. מוסיפים אורז ואחד ושלושת רבעי כוסות מים
5. מתבלים במלח, פלפל שחור, קצת פפריקה, קופסת רסק עגבניות קטנה וקצת
בהראת מביאים לרתיחה, נותנים לבעבע חזק 5 דקות בסיר פתוח.
6. מנמיכים לאש מינימלית, מכסים את הסיר, ומבשלים עד לאידוי כל המים כמו
אורז רגיל
בסיום הבישול משאירים על האש במכסה סגור עוד איזה רבע שעה
וכשמרימים את המכסה נזהרים שכל המים שניקוו מעליו מבפנים לא יצנחו לתוך האורז, מזיזים מיד את המכסה שמים יטפטפו לכיור או למקום אחר רק לא לתוך הסיר
מערבבים ומגישים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון