חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

עוף ביין אדום ודבש
היין מעניק לו גוון אדמדם, טעם מיוחד ורכות brביחד עם הדבש שנצלה ומוסיף לו את הפריכות.
הוראות
מרכיבים
  1. 8 כרעיים שלמות או מופרדות
  2. 250 מ"ל יין אדום יבש
  3. מלח גס
  4. פלפל שחור גרוס
  5. כף שמן זית
  6. כף אורגנו יבש, או 2 כפות אורגנו טרי
  7. 3 כפות דבש
אופן ההכנה
  1. משרים את העוף ביין, מלח ופלפל למשך 12-48 שעות במקרר.
  2. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות).
  3. מסננים את הנוזלים מהעוף ומסדרים אותו על יריעת אלומיניום גדולה בתוך תבנית (גדולה מספיק שיהיה אפשר גם לכסות את העוף איתה).
  4. מושחים את העוף בשמן הזית בעזרת האצבעות, מפזרים את האורגנו ומתבלים במלח ופלפל.
  5. מכסים את העוף עם האלומיניום ואופים בתנור כחצי שעה.
  6. מוציאים את העוף. ממתינים מספר דקות ומורחים מעליו את הדבש.
  7. מכניסים בחזרה לתנור באופן גלוי מתחת לגריל, עד שהעוף הופך לפריך ומבריק.
  8. ב-ת-י-א-ב-ו-ן!