חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף "עומד" על ירקות שורש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף עומד בקדרת פלא-עוף br brפלא-עוף הוא קדרה שמזכירה בצורתה סומבררו. brהיא מיוצרת כחלק מהעשייה של קבוצת צעירים (מקום בלב) שהתמקמו בעיר ערד. brעל החרוט מלבישים את העוף במאונך. בזמן הצלייה העוף מגיר את הנוזלים על ירקות השורש brשמונחים תחתיו בדומה לאפקט של תנור הרוטיסרי. באורח פלא העוף לא מאבד מהעסיסיות. br
עוף "עומד" על ירקות שורש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף עומד בקדרת פלא-עוף br brפלא-עוף הוא קדרה שמזכירה בצורתה סומבררו. brהיא מיוצרת כחלק מהעשייה של קבוצת צעירים (מקום בלב) שהתמקמו בעיר ערד. brעל החרוט מלבישים את העוף במאונך. בזמן הצלייה העוף מגיר את הנוזלים על ירקות השורש brשמונחים תחתיו בדומה לאפקט של תנור הרוטיסרי. באורח פלא העוף לא מאבד מהעסיסיות. br
הוראות הכנה
מרכיבים
כלי "פלא עוף" ולמי שאין פחית בירה גבוהה מצופה בנייר אלומיניום
עוף שלם
2 בטטות, קלופות וחתוכות לריבועים
6 שורשי ארטישוק ירושלמי, קלופים ופרוסים
4 תפוחי אדמה, חתוכים לרבעים
2 ראשי שום שלמים
4 גזרים, קלופים ופרוסים
קולרבי, קלוף וחתוך לרבעים סלק חתוך לרבעים
2 בצלים, חתוכים לרבעים
סלסלת פטריות
למרינדה:
מיץ מחצי לימון
מיץ מחצי תפוז
כף דבש
כף סילאן
חצי כוס יין לבן
חצי כוס שמן זית
חצי ראש שום כתוש
כף פפריקה
מלח ופלפל
צרור טימין
גבעול רוזמרין
אופן ההכנה
1. מערבבים את חומרי המרינדה היטב, ומוסיפים את העוף והירקות החתוכים.
2. "מושיבים" את העוף בתנוחה טורקית על קונוס הפלא-עוף (ניסוח של המאסטר) ומפזרים את הירקות בתחתית הקדרה.
3. צולים בחום של 220 מעלות לכחצי שעה ואחר כך מורידים את החום ל-200 מעלות.
4. ממשיכים לצלות כחצי שעה נוספת.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון