עלי גפן ממולאים בבורגול ברוטב יוגורט ועגבניות
עלי גפן ממולאים בבורגול ברוטב יוגורט ועגבניות brזהו מתכון טורקי, בנוסח שונה במקצת לעלי גפן ממולאים. בדרך כלל brממלאים באורז, וכאן המילוי הוא בבורגול. אפשר למלא באורז בדיוק brבאותואופן, אבל אז יש לבשל יותר זמן, ורצוי להתפיח את האורז זמן brארוךיותר לא לבשל אותו קודם. אם קטפתם עלי גפן בתחילת brהעונה והקפאתם יופי. חולטים מעט, ממש בזריזות, ומשתמשים. brאםיש לכם משומרים, שיטפו אותם )או השרו בקערה( והשתמשו ללא brחליטה. br