חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאיה- אורז עם עוף וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל זה אפשר לשנות ולהוסיף עם חתיכות בשר בקר או הודו יחד או לחוד brאפשר להוסיף ירקות שורש, קישואים , כרוב וכו' brאורז לבן יש להוסיף רק 4 כוסות מים brבמקור מוסיפים לתבשיל גם חתיכות של בשר סרטנים למי שלא שומר כשרות brלצמחונים אפשר לבשל רק עם ירקות ללא בשר.
פאיה- אורז עם עוף וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל זה אפשר לשנות ולהוסיף עם חתיכות בשר בקר או הודו יחד או לחוד brאפשר להוסיף ירקות שורש, קישואים , כרוב וכו' brאורז לבן יש להוסיף רק 4 כוסות מים brבמקור מוסיפים לתבשיל גם חתיכות של בשר סרטנים למי שלא שומר כשרות brלצמחונים אפשר לבשל רק עם ירקות ללא בשר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
1 חציל גדול מקולף וחתוך לקוביות
3 גזרים מקולפים וחתוכים לקוביות
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1-2 פלפל אדום חתוך לקוביות
2 כוסות אורז מלא (אפשר גם אורז רגיל ) מנוקה ושטוף
5 כוסות מים
1/4 כוס שמן זית
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
2 כפות בהרת- אבקתי תיבול המשלבת כמה תבלינים יחד (פלפל אנגלי,גרגי כוסברה,אגוז מוסקט,
אניס) ניתן לקנות את הבהרת מוכן בכל חנות תבלינים או בסופר.
פלפל שחור ומלח לפי הטעם
4-5 שיניי שום פרוסים או קצוצים להוסיף בסוף 5 דקות לפני סיום הבישול
אופן ההכנה
לשים בסיר גדול (של 4 ליטר) את האורז עם המים ולהרתיח על אש גבוה במכסה סגור
בנתיים
במחבת חשמלי (שף) עם שימון קל או במחבת רגילה לקלות את קוביות החצילים תוך כדי ערבוב עדין להוציא מהמחבת לקערה, לטגן את הבצל עם קצת שמן זית (כפית) עד שיצהיבו להוציא מהמחבת ולהוסיף לחצילים. לטגן קלות את קוביות הגזר עם קצת שמן זית ולהוסיף לקערה
הוסיף את שארית השמן זית למחבת ולטגן את קוביות העוף עד שילבינו מכל הצדדים (לא להשחים את העוף) להעביר לקערה.
כשהמים באורז רותחים להוסיף את כל המרכיבים מהקערה כולל התיבול
לכסות במכסה ולהניח את הסיר על אש קטנה לבישול של כ-30 דקות עד שהאורז מוכן
מידי פעם לערבב בעדינות את האורז (התבשיל אמור להשאר עם קצת מהנוזלים במידה ואין
מספיק נוזלים ניתן להוסיף קצת מים חמים)
להגיש חם עם סלט ליד
מגיש: shoshig
מקור:
שתף את המתכון