חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי בננה לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי בננה לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 בננות פרוסות
100 גרם קמח
כוס קמח
מיץ מ-2 לימונים
75 גרם סוכר
4 ביצים
300 מ"ל חלב
125 גרם חמאה חתוכה לקוביות
20 גרם סוכר
קורט מלח
3 כפות מים קרים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כוס הקמחעם 20 גרם סוכר, החמאה, ביצה אחת, קורט מלח והמים הקרים. לשים ביחד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה. בקערה נפרדת טורפים את הביצים הנותרות. מוסיפים את החלב ומיץ הלימון וממשיכים לטרוף. מוסיפים את הקמח הנותר והסוכר הנותר וממשיכים לטרוף לבלילה חלקה.
מרדדים את הבצר ומעבירים לתבנית פאי, נפטרים מקצוות הבצק המיותרות. יוצקים את הבלילה לתוך התבנית המכוסה בבצק. מוסיפים את פלחי הבננה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך 50 עד 55 דקות.
מצננים.
מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון