חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצק פריך(כמות של 200 גרם סוכר, 400 גרם מחמאה, 600 גרם קמח, 2 ביצים -> מספיק לכמות של 2).
מילוי:
100 גרם מחמאה
100 גרם שוקולד
50 גרם פירורי עוגה (פתי בר)
180 גרפ מייפל
3 ביצים
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
3-4 טיפות תמצית רום
אופן ההכנה
בצק פריך מרודד בתבנית פאי.
להמיס את השוקולד עם המחמאה בבן מארי (סיר עם מים על האש, בתוכו סיר יבש עם שוקולד ומחמחאה), כשהכל נמס, מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את שאר חומרי המילוי. בוחשים עד קבלת מסה אחידה. יוצקים לתבנית הפאי ואופים כ 20 עד 30 דקות ב 170 מעלות.
מקשטים עם יציקה של קרם פריזאי (מופיע בהמשך) מעל ועיטור עם קרם פריזאי לבן.
ניתן להקציף את המייפל עם הביצים ליצירת פאי לא דחוס.
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון