הוראות הכנה
מרכיבים
בצק פריך(כמות של 200 גרם סוכר, 400 גרם מחמאה, 600 גרם קמח, 2 ביצים -> מספיק לכמות של 2).
מילוי:
100 גרם מחמאה
100 גרם שוקולד
50 גרם פירורי עוגה (פתי בר)
180 גרפ מייפל
3 ביצים
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
3-4 טיפות תמצית רום
אופן ההכנה
בצק פריך מרודד בתבנית פאי.
להמיס את השוקולד עם המחמאה בבן מארי (סיר עם מים על האש, בתוכו סיר יבש עם שוקולד ומחמחאה), כשהכל נמס, מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את שאר חומרי המילוי. בוחשים עד קבלת מסה אחידה. יוצקים לתבנית הפאי ואופים כ 20 עד 30 דקות ב 170 מעלות.
מקשטים עם יציקה של קרם פריזאי (מופיע בהמשך) מעל ועיטור עם קרם פריזאי לבן.
ניתן להקציף את המייפל עם הביצים ליצירת פאי לא דחוס.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון