מקציפים את החמאה, בקערת המיקסר ובעזרת הוו השטוח, במהירות בינונית-גבוהה כ 1-2 דקות עד לקבלת תערובת קרמית. בהדרגה מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים עוד כמה דקות עד קבלת תערובת קלילה. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו ומערבלים היטב אחרי כל הוספה (בשלב זה התערובת מתפרקת מעט) מוסיפים את הווניל. מורידים את המהירות לנמוכה ומוסיפים את תערובת הקמח ב 3 פעמים לסירוגין עם תערובת התמרים הקרה בפעמיים (מתחילים ומסיימים עם תערובת הקמח), מערבלים רק עד שהתערובת מתאחדת.