חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

פול מצרי מקופסת שימורים
זה נוסח מאוד קל – כמעט הכל מן המוכן br brטעים מאוד ומתאים לארוחה בפני עצמה
הוראות
מרכיבים
  1. קופסת שימורים של פול מצרי ( הפולים בקופסה נראים כהים ושלמים – לא החצאים היבשים!)
  2. ממרח חומוס מוכן – מהחברה שאוהבים, בלי תוספות מיוחדות
  3. ביצים קשות
  4. טחינה, אני מעדיפה להכין בעצמי בבית – אבל בעיקרון אפשר גם ממרח טחינה קנויה
אופן ההכנה
  1. מחממים את החומוס במחבת – אפשר להוסיף מעט מים, ולמעוך אותו תוך כדי חימום עד שהופך לעיסה.
  2. הרכבת המנה :
  3. שמים, למעשה מורחים בצורה סיבובית, את החומוס על צלחת הסועד
  4. על החומוס שמים את הפול החם , כמה שרוצים ובכל צורה שרוצים
  5. מניחים ביצה קשה על החומוס.
  6. שופכים על הכל רוטב טחינה ( שמכינים מטחינה גולמית, מדוללת במים, +מיץ מלימון טרי+שום כתוש+מלח+פלפל+פטרוזיליה קצוצה)
  7. להגיש עם פיתה
  8. וכמו שעבדי אומר : " מאוד טעים" !