"פטוט" ביצים-מאכל תימני
"פטוט" הן חתיכות קטנות של גחנון מעורבבים עם ביצה. לצורך ההכנה חותכים את הבצק לחתיכות קטנות, מטגנים קלות במחבת, מוסיפים ביצים טרופות ומטגנים עד שהביצה מתייצבת. ניתן להכין פטוט עם חלב וגבינה צהובה, עם סוכר ואבקת סוכר או במרק. br1. אם רוצים פטוט מתוק – לוותר על התבלינים והגבינה הצהובה ולהוסיף לתערובת הביצים 2 כפות סוכר. כשהפטוט מוכן לפזר מעל אבקת סוכר. br2. אם רוצים פטוט מרק – בסיר לצקת מנה מרק, להוסיף 1 פיתה תימנית- מפוררת לחתיכות קטנות, חילבה-לפי הטעם, בב הכל בסיר עד שנוצרת עיסה. br