מרתיחים את השמנת ושופכים אותה על השוקולד, מוסיפים את הפקאן הסיני או פולי הקקאו ואת הליקר שוקולד או האייריש קרים ומערבבים במטרפה עד שהשוקולד נמס ונוצרת מסה הומוגנית.
מצננים מעט עד שהמסה מתמצקת אך לא מתקשה.
ממלאים שק זילוף במסה ומזליפים גבעות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה או משטח סיליקון, מחכים שהגבעות יתקשו ויתמצקו.
ממיסים שוקולד לבן בבן-מארי או במיקרוגל, לוקחת כל גבעת שוקולד בבסיסה ומצפים את ה"שפיץ" בשוקולד לבן, מנערים בעדינות למניעת טפטופים ומניחים חזרה על המשטח.