מוסיפים לסירוגין את המים בתוך הגומה ולשים לבצק אחיד!
מוסיפים את הקוטג' והגבינה הבולגרית ולשים שנית לבצק אחיד.
משמנים תבנית בחמאה, משטחים בה את הבצק, ומתפיחים במשך שעתיים שלש. מפזרים מספר טיפות שמן רגיל באופן שווה מעל הבצק .חותכים לריבועים שווים בגודל הרצוי ,מפזרים את הגבינה המגוררת . מפזרים את החמאה באופן שווה על כל התבנית, מעל הבצק.
אופים למשך כ- 30 דקות ב-180°c. עד להזהבה.
לאחר שמוציאים מהתנור, חותכים לריבועים לפי הסימונים, ומגישים חם.