חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה ללא גלוטן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתגובה לבקשת מתכון: brמחפשת מתכון לבצק פיצה מקמח ללא גלוטן - היה לפני כמה ימים בתכנית של אודטה , אבל לא הספקתי לרשום . עם הרבה תודות
פיצה ללא גלוטן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בתגובה לבקשת מתכון: brמחפשת מתכון לבצק פיצה מקמח ללא גלוטן - היה לפני כמה ימים בתכנית של אודטה , אבל לא הספקתי לרשום . עם הרבה תודות
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרי הבצק:
1 ק"ג קמח מרמולייט
4 חלבונים
3 כוסות מים פושרים
3 כפות שמרים יבשים
כפיות מלח
1/2 כוס שמן זית
לציפוי:
רוטב עגבניות לפיצה
גבינת מוצרלה מגוררת
תוספות כאוות נפשכם
אופן ההכנה
יש לערבב היטב את כל חומרי הבצק עד שיהפוך לעיסה חלקה. בניגוד לבצק רגיל לפיצה, הבצק לא יהיה גמיש, אלא משחתי-משהו.
יש למרוח שליש מהבצק על נייר אפיה שהונח בתבנית אפיה (כמובן שניתן להכין כך 3 פיצות קטנות), להמתין 20-30 דקות עד שהבצק יכפיל את נפחו. בשלב זה יש להוסיף רוטב עגבניות (לא להגזים, כי עודף רוטב יפגע בבצק, במיוחד במקרה של בצק נטול גלוטן!), להוסיף גבינת מוצרלה מגוררת ותוספות מגוונות (ירקות משוחים בשמן זית עם מעט מלח-פלפל), ולאחר מכן לאפות בתנור שחומם מראש לחום הגבוה ביותר מספר דקות עד שהבצק מזהיב והגבינה מבעבעת.
מגיש: Coolmood
מקור: התכנית של אודטה
שתף את המתכון