מערבבים את כל המוצרים של הבצק עד שנהיה בצק טוב (10-15 דקות) ונותנים לו לתפוח כשעה.(אפשר אחרי 1/2 שעה לתת עוד עירבוב). (להפריד לשני כדורים)
בזמן שהבצק תופח מכינים את הרוטב:
שמים שמן זית במחבת חצי עמוק עם הבצל והשום.. אחרי שנהיה זהוב שמים את העגבניות אחרי שגירדנו אותם בפומפיה.. מוסיפים אורגנו,מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים 1/2 שעה על אש נמוכה.
מקררים את הרוטב..
פורסים את שני כדורי הבצק לגודל שרוצים (מתאים לשתי פיצות גדולות) עליהם שופכים את הרוטב ולמעלה מומלץ לשים מוצרלה, ועליה איזה תוספות שרוצים…