חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים בחומץ בלסמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים בחומץ בלסמי אנטי פסטי
פלפלים בחומץ בלסמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים בחומץ בלסמי אנטי פסטי
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
4 פלפלים (אדום,כתום,צהוב) בגודל רגיל או שלושה ג'מבו
שמן זית מעולה
1/3 כוס חומץ בלסמי - מאיכות טובה
חומץ בלסמי – לפי הצורך
אופן ההכנה
ההכנה:
חותכים את הפלפלים לרצועות ברוחב ס"מ, מחממים מעט שמן זית במחבת, שמים את הפלפלים במחבת ויוצקים מאליהם את 1/3 כוס הבלסמי, מבשלים על אש נמוכה מאוד בין שעה לשעתיים וחצי, עד שהפלפלים נימוחים, לערבב מידי פעם ולצקת חומץ נוסף במידה ויש צורך.
ניתן לביצוע גם עם בצל.
מגיש: dor_il
מקור: איטליה
שתף את המתכון