חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנקייק הולנדי - Pannekoeken
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנקייק בסגנון ההולנדי
פנקייק הולנדי - Pannekoeken
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנקייק בסגנון ההולנדי
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גר' קמח (2 כוסות)
1 כפית אבקת אפייה
4 ביצים
קורט מלח
מים קרים
50 גר' חמאה
אופן ההכנה
בקערה גדולה, לערבב את הקמח עם אבקת האפיה והמלח. להוסיף מים קרים ולערבב עד ליצירת עיסה סמיכה. להוסיף את הביצים ולערבב שוב.
מחממים חלק מהחמאה במחבת (מוסיפים בהמשך עוד), מעבירים את העיסה במצקת בכמות שתספיק לכיסוי תחתית המחבת. לטגן משני הצדדים עד להזהבה, עד לסיום הכמות.
מומלץ, כמובן, להגיש עם תוספות. האפשרויות:
1. לטגן בייקון עד להשחמה ולהוסיף מעליו את עיסת הפנקייק.
2. לקצוץ ג'ינג'ר ממותק (ניתן למצוא בחנויות למוצרי המזרח הרחוק), לטגן קלות ולהוסיף את העיסה מלמעלה.
3. לקלף תפוחי עץ "סמיט" ולחתוך לפרוסות דקיקות. להכניס מצקת של העיסה למחבת, לתת לעיסה להתגבש מעט (20 שניות) ולהוסיף את פרוסות התפוחים מעל, יחד עם מעט סוכר. להפוך ולטגן גם את התפוחים.
וכמובן שתוספת של סירופ מייפל או סירופ שוקולד יהיו מבורכות עם ההגשה... 🙂
בתיאבון!
מגיש: Coolmood
מקור:
שתף את המתכון