חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה רוזה ל"Valentine's Day"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הרוטב ניתן לשדך לפסטות מסוג פנה או ריגטוני, היום לקראת הרומנטיקה, אמליץ על רביולי ממולא גבינת עיזים.
פסטה רוזה ל"Valentine's Day"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הרוטב ניתן לשדך לפסטות מסוג פנה או ריגטוני, היום לקראת הרומנטיקה, אמליץ על רביולי ממולא גבינת עיזים.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' רביולי טרי ממולא גבינת עיזים או ריקוטה.
1. סלסלה עגבניות שרי או תמר
1. בצל קצוץ דק מאוד
6-7 שיני שום חתוכות גס
שמן זית לטיגון
מעט גבינה מסוג "יובלים" או "גורגונזולה איטלקית"
בזיליקום טרי קרוע ביד
מלח, פלפל שחור גרוס, מעט סוכר
יין אדום יבש
שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מאדים את הבצל בשמן הזית על אש קטנה עד לשקיפות, מוסיפים את השום ומאדים עוד מספר דקות.
מוסיפים את העגבניות כשהן חתוכות לחצי ומגבירים לאש בינונית.
מבשלים-מטגנים מספר דקות עד שרוב הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את היין ומצמצמים.
מתבלים במלח,פלפל וסוכר, מוסיפים את השמנת למידת צבע ורוד של הרוטב.
מוסיפים מעט גבינה כחולה (כמה מסריחה-ככה טובה).
מבשלים עד שהרוטב מסמיך, מכבים את האש.
מוסיפים את הבזיליקום, מוסיפים את הפסטה מהסיר למחבת ומערבבים-מקפיצים שתי דקות ומגישים.
ניתן להוסיף פטרוזיליה מסולסלת להגשה.
טוב ליד סלט לבבות אנדיב טרי.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור:
שתף את המתכון