חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פראפלה ברוטב עגבניות ויין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פראפלה ברוטב עגבניות ויין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פסטה פראפלה מבושלת לפי הוראות היצרן
1 עגבנייה
200 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות
½ בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
¾ כוס יין אדום חצי מתוק
2 כפיות רסק עגבניות
2-3 עלי ריחן קצוצים דק
2 כפות שמן זית
מעט מים
אופן ההכנה
במחבת מטגנים את הבצל להשחמה קלה ומיד מוסיפים את השום והפטריות. מטגנים קלות ביחד. מוסיפים את העגבנייה, היין, רסק העגבניות והריחן. מערבבים היטב ומוסיפים מעט מים. מצמצמים קלות. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומקפיצים ביחד עד שהרוטב "נתפס" בפסטה. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון