חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשדיטת כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

br br פשדיטה קלה להכנה אפשר לאכול אותה כמנה עיקרית הכנתי אותה פעמים רבות ופשוט br מנה נהדרת וטעימה מאוד. br br
פשדיטת כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

br br פשדיטה קלה להכנה אפשר לאכול אותה כמנה עיקרית הכנתי אותה פעמים רבות ופשוט br מנה נהדרת וטעימה מאוד. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם איטריות בצורה של צינור ארוך (אפשר כל צורה)
חצי קילו כבד עוף
4 ביצים
5 בצלים
4 כפות קמח
כף מחוקה מלח (מי שרוצה שיוסיף לפי טעמו האישי)
2 כפיות פילפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
את האיטריות מבשלים ללא מלח ומסננים
מטגנים את הבצל בשמן עד השחמה ומוסיפים את הכבד שחתוך לחתיכות קטנות ומטגנים לא הרבה.
לוקחים קערה שמים את האיטריות את הכבד עם השמן והבצל מוסיפים 4 ביצים 4 כפות קמח
כף מחוקה מלח ופלפל שחור מעבירים לתבנית אפיה ואופים.
בתאבון
מטובה
מגיש: kanert
מקור:
שתף את המתכון