חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת איטריות (קוגל ירושלמי) בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת איטריות (קוגל ירושלמי) בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה אטריות 400 גר' (נודלס)
½ כוס שמן רגיל
1 כוס סוכר
½ כף מלח
1 כף גדושה פלפל שחור טחון
3 ביצים
אופן ההכנה
1. מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל השקית ומסננים ולא שוטפים
2. בזמן שהאטריות מתבשלות מכינים במחבת קטן, קרמל מהסוכר והשמן, עד שמתקבל קרמל בצבע חום.
3. מערבבים את הקרמל עם האטריות המסוננות ומערבבים במרץ. הקרמל יימס שוב כשהוא יתערבב עם האטריות החמות.
4. מוסיפים את הביצים ומערבבים בזריזיות (כדי ליצור חביתה).
5. מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים היטב.
6. מעבירים לשתי תבניות אינגליש חד פעמיות ומכסים את התחתונה בנייר כסף (לסיר בישול קטן 3 ליטר להכניס בסיר קובנה לא מכוסה
7. מכניסם לסיר הבישול האיטי כוס מים ומפעילים HIGH למשך 20 דקות מכניסים את התבניות פנימה ולהנמיך את הטמפרטוה לLAW לבישול לילה או לחום האמצעי ל 6 שעות מכסים את סיר הבישול בחצי השעה האחרונה מסירים את המכסה ומעבירים ל HIGH עד להשחמה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון