חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת גבינת עיזים וזיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת גבינת עיזים וזיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
100 גר חמאה
כוס מים
150 גר גבינת עיזים קשה (בולגרית/פטה)
כוס קמח
3 ביצים
פלפל שחור
כוס זיתים מגולענים חצויים
אופן ההכנה
ממיסים 100 גר' חמאה עם כוס מים בסיר. מפוררים במזלג 150 גר' גבינת עיזים (אני השתמשתי בפטה עיזים...). מכבים את האש ומוסיפים לחמאה כוס קמח ובוחשים עד שהבצק ניתק מדפנות הסיר. מוסיפים לתערובת 3 ביצים אחת אחרי השניה. מוסיפים את גבינת העיזים, פלפל שחור וכוס זיתים (אני חציתי אותם). אופים עד השחמה בחום בינוני.
טיפ: כדאי לאפות בתבנית קטנה יחסית, או לשים כמות כפולה בתבנית גדולה יותר, אחרת זה יוצא דק מדי.
מגיש: ronidh
מקור:
שתף את המתכון