חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

פשטידת חזה עוף וירקות עשירה
הוראות
מרכיבים
  1. חצי חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
  2. רבע דלורית חתוכה לקוביות
  3. 100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
  4. 1 בצל חצוי ופרוס
  5. 1 שן שום קצוצה
  6. חצי גזר חתוך לקוביות
  7. חצי פלפל ירוק חתוך לקוביות
  8. חופן מלא של נבטים
  9. חצי כוס קמח מלא
  10. 3 ביצים
  11. מעט שמן לטיגון
  12. מלח
  13. פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. במחבת רחבה מחממים מעט שמן. מטגנים קלות את הבצל והשום. מוסיפים בהדרגה את הירקות (בהפרשים קטנים ותוך כדי ערבוב או הקפצה) לפי הסדר: גזר, פלפל ירוק, דלורית, פטריות, נבטים. מתבלים במעט מלח ופלפל, מסננים ומעבירים לקערה. מוסיפים את חזה העוף, הקמח המלא והביצים ומערבבים לעיסה. מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-45 דקות.
  2. מגישים חם.