לשים בקערה 2 כוסות קמח, מים, מרגרינה וביצה אחת עד לקבלת בצק פריך (ניתן להוסיף מעט מלח). שוטחים את הבצק על תבנית פאי (קוטר 24) ודואגים ליצור שוליים אחידים. מטגנים את הבצל והכרישה בשמן במחבת גדולה עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים יחד שתי דקות. מוסיפים את הקמח ולאחר חצי דקה מוסיפים את השמנת, החלב והיין הלבן ומבשלים כחמש דקות ביחד. מוסיפים את אגוז המוסקט, מעט מלח ופלפל שחור וממשיכים לבשל עד שכל הנוזלים מתאדים. מצננים. לאחר שהתערובת התקררה מוסיפים 2 ביצים ומערבבים היטב.