חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'ירשי- סלט דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה הסלט שמגישים אצל ד"ר שקשוקה, והוא גם מככב במלית של פריקסה. סלט טריפוליטאי מצויין. brאני מוסיפה לכמות כפולה של המתכון גם תפוח אדמה אחד קטן. פטנט שלמדתי מטריפוליטאית אחת. brטעים יותר ביום למחרת. שומרים בקופסא סגורה במקרר. br
צ'ירשי- סלט דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה הסלט שמגישים אצל ד"ר שקשוקה, והוא גם מככב במלית של פריקסה. סלט טריפוליטאי מצויין. brאני מוסיפה לכמות כפולה של המתכון גם תפוח אדמה אחד קטן. פטנט שלמדתי מטריפוליטאית אחת. brטעים יותר ביום למחרת. שומרים בקופסא סגורה במקרר. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 וחצי כוסות דלעת חתוכה לקוביות
3/4 כוסות שמן (תירס)
1 כפית מלח
6 שיני שום כתושות
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה - לפי הטעם
1 כפית קימל טחון
רבע כוס מיים
רבע כוס חומץ הדרים
אופן ההכנה
1. מביאים לרתיחה בסיר את הדלעת+המלח+השמן. מבשלים על אש בינונית כשעה, ואז מועכים בממעך לפירה.
2.מערבבים בקערית קטנה את המיים הפפריקות, הקימל והשום, ומוסיפים למחית הדלעת. מבשלים עוד 5 דקות.
3. מצננים ומוסיפים את החומץ.
מגיש: גן-עדן
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון