חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בקר תימני (מחשוש)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחשוש - צלי בשר תימני
צלי בקר תימני (מחשוש)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחשוש - צלי בשר תימני
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות בינוניות
2 בצלים בינוניים
1 ראש שום
חוואיג' למרק
5 יחידות הל כתושות
½ כפית מלח גס
½ כוס מים רותחים
1 כף אבקת מרק
1/8 כוס שמן זית
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עם 1 כף שמן זית (במידה ומשתמשים בבשר כבש, אין צורך בשמן)
להוסיף את הבשר ולטגן אותו כרבע שעה.
להוסיף מחצית מכמות השום, את ההל הכתוש, והמלח.
להנמיך את האש ולבשל בסיר מכוסה על אש נמוכה, כ- ½ שעה תוך כדי בחישה מידי פעם.
לאחר מכן להוסיף את המים הרותחים, אבקת המרק ומחצית השום שנותרה ולבשל 1 שעה נוספת. או עד שקוביות הבשר יתרכחו דיין
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קובץ מאכלי תימן
שתף את המתכון