חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קאפקייקס חמאת בוטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קאפקייקס חמאת בוטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם חמאה רכה
1 וחצי כוס סוכר
4 ביצים
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
שלושת רבע כוס חמאת בוטנים
חצי כוס שמנת חמוצה
חצי כוס בוטנים קלויים קצוצים גס
לציפוי גאנאש:
200 גרם שוקולד חלב
250 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
2. מקציפים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר עד לקבלת מסה תפוחה ואווירית. מוסיפים את הביצים בהדרגה ועוברים טוב טוב עם לקקן לאחר הוספת כל ביצה.
3. מוסיפים לסירוגין קמח עם אבקת אפייה, חמאת בוטנים ושמנת חמוצה (לא לערבב יותר מדי). לבסוף מוסיפים את הבוטנים הקלויים.
4. מזלפים לתוך מנז'טים 3/4 גובה ומכניסים לתנור למשך 20-25 דקות או עד שהקיסם יוצא נקי.
5. להכנת הציפוי מביאים את השמנת לרתיחה, שופכים על קוביות השוקולד ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
6. מקררים ומזלפים על הקאפקייקס הקרים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון