חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת בשר ושעועית ברוטב עלי סלק בסגנון טריפוליטאי/טביחה בסילק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת בשר ושעועית ברוטב עלי סלק בסגנון טריפוליטאי/טביחה בסילק brלתבשיל מוסיפים קוקלה,שמעשירה מאד את התבשיל. brחובה חובה
קדירת בשר ושעועית ברוטב עלי סלק בסגנון טריפוליטאי/טביחה בסילק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת בשר ושעועית ברוטב עלי סלק בסגנון טריפוליטאי/טביחה בסילק brלתבשיל מוסיפים קוקלה,שמעשירה מאד את התבשיל. brחובה חובה
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לרסק המנגולד:
לצנצנת של 500 ג'ר
1/2 ק"ג עלי מנגולד
1 כוס שמן
מלח
החומרים לתבשיל
500 ג'ר בשר צוואר טרי
200 ג'ר שעועית לבנה ,שרויה במים למשך לילה.
כמה עלי נענע קצוצים
6 שיני שום קצוצות גס
מלח, פלפל שחור ,קינמון,מעט אריסה או פפריקה חריפה לפי הטעם.
החומריםלקוקלה:
2 כוסות סולת,150 ג'ר שומן בקר, כבש או אווז
5 שיני שום קצוץ דק
3 ביצים מלח,
פלפל, פפריקה חריפה.
אופן ההכנה
הכנת רסק המנגולד
לשטוף היטיב את העלים,להסיר גבעולים לבנים.להשאיר רק את העלים הירוקים.במחבת גדולה מאדים את המנגולד באש בינוניתעם המלח,תוך בחישה ומעיכת העלים.
ממשיכים באידוי ,עד שאין נוזלים. מוסיפים את השמן,וממשיכים לאדות עד שיש עיסה אחידה ושחורה.מסירים מהאש ומקררים.מועכים היטיב מזלג לעיסה דייסתית.שומרים בקירור.
נשמר לזמן ממושך.
הכנת הנזיד:
חותכים בשר לקוביות גדולות.שמים בסיר עם כל החמרים.ממלאים מים,מוסיפים בערך4-3
כפות מרסק המנגולד ומביאים לרתיחה.מכסים את הסיר,מכניסים לתנור שחומם מראש לחום נמוך מאד לכל הלילה.(כמו חמין).
להשגיח שיש מספיק נוזלים,ואם יש צורך מוסיפים מים רותחים.
הכנת הקוקלה:
חותכים את השומן לקוביות קטנות.מוסיפים שום,תיבול וסולת.מערבבים
ומוסיפים ביצים.מערבבים היטיב עד שאחיד. התערובת רכה.
צרים כדורים קטנים ומאורכים.
מוסיפים את הקוקלה רק אחרי שהתבשיל רתח.
מגישים עם קוסקוס וסלטים מתאימים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון