את קוביות כתף הבקר משרים בלילה במרינדה מהחומרים הבאים:
2 כפות דבש, 2 כפות צ'ילי מתוק, 4 כפות שמן זית, 3 שיני שום כתושות, 3 כפות יין אדום יבש.
בהכנת המנה עצמה, ראשית מטגנים במחבת 3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות במעט שמן זית עד שיזהיבו. מעבירים לקדרה. באותה מחבת "סוגרים" את קוביות הבקר מכל צדיהן עד שישנו צבע, מסירים מהאש ומעבירים לקדרה.
מוסיפים לקדרה את הבצל החתוך לשמיניות, את הפלפלים החתוכים לקוביות, את שיני השום השלמות, הגזרים, הפטרוזיליה הקצוצה, 2 עלי דפנה מיובשים, פפריקה, כורכום, 2 כפות צ'ילי מתוק, 3 כפות שמן זית, מעט מלח ופלפל שחור גרוס. שופכים מלמעלה חצי כוס יין אדום.
סוגרים את הקדרה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 1 שעה.