מערבבים בקערה את הקורנפלור עם כפית פפריקה מתוקה. מצפים את קוביות הבשר בתערובת. מערבבים בקערית קטנה נפרדת את שמן הקנולה עם שארית הפפריקה המתוקה והפפריקה החריפה לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מחממים את שמן הזית בסיר גדול. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו בצורה נאה מכל הכיוונים. מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר, הפטריות והשום ומערבבים היטב ביחד כדקה או שתיים. מוסיפים את העגבניות והמים הרותחים ומערבבים. מוסיפים א המלח ואת השמן המתובל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול של כשעה. מקפידים לערבב מדי פעם שלא תישרף תחתית הסיר.