הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר אטריות ביצים
200 גר חמאה (או כוס שמן או צרוף שמן וחמאה)
פלפל שחור (בערך כף)
1 כוס סוכר
5-6 ביצים טרופות
חצי כוס צימוקים בהירים
כפית מלח
אופן ההכנה
לבשל אטריות במים עם מלח לשטוף במים קרים ולשים קצת שמן כדי שלא ידבקו.
להמיס את החמאה ולהוריד את כל הקצף
להוסיף לחמאה את הסוכר ולבשל כ 10 דקות עד שנוצר קרמל
להעביר אטריות לפיירקס משומן,לערבב לתוכן את הקרמל ולהוסיף שאר המצרכים
לכסות היטב בנייר כסף ולאפות 4-8 שעות בחום של 100 מעלות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון