חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוגל איטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה שבתית וטעימה
קוגל איטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה שבתית וטעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
½ קילו אטריות דקות בינוניות
¾ כוס סוכר
4 ביצים
1 כפית קינמון
1 כפית פלפל שחור
לקרמל:
1/3 כוס שמן
1/3 כוס סוכר
אופן ההכנה
לבשל את האטריות במי מלח כ- 5 דקות עד שתתחלנה להתרכך, לסנן, לשטוף במים קרים ולהחזיר לסיר.
להכניס למחבת את השמן ו- 1/3 כוס סוכר ולהכין קרמל (לבשל על אש גדולה תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נעשה חום כהה). לצקת את הקרמל החם על האטריות ולערבב בכף עץ.
לערבב את הביצים, ¾ כוס סוכר, קינמון ופלפל שחור, להוסיף לסיר האטריות ולערבב.
לשמן תבנית, לצקת את התערובת, לכסות (במכסה או בניר אלומיניום) ולאפות כשעה וחצי בחום בינוני.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון