חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוסקוס עם מרק עוף, חומוס ודלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קוסקוס עם מרק עוף, חומוס ודלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
למרק: 1 כף שמן זית
2 ירכי עוף
1 בצל אדום פרוס
1 שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 ליטר מים
2 גבעולי סלרי פרוסים
400 גרם דלעת חתוכה לקוביות בינוניות - עם הקליפה
1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
מלח, פלפל שחור.
לקוסקוס:
1 חבילה קוסקוס מהיר הכנה
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
המרק: מחממים את השמן בסיר בינוני ומטגנים את ירכי העוף, הבצל ושורש הפטרוזיליה כ-4 דקות עד הזהבה.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים ללהבה בינונית ומסירים מעל פני המרק את הקצף העכור.
מוסיפים את הסלרי והדלעת ומבשלים 30 דקות.
הקוסקוס: מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה.
מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור.
מוסיפים למרק את גרגרי החומוס וממשיכים לבשל 20 דקות על להבה בינונית.
מסירים מהאש, מוציאים את הירכיים, מפרידים את הבשר מהעצמות ומחזירים למרק.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון