חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קלופס/ככר בשר (meatloaf) כמו של אמא שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קלופס/ככר בשר (meatloaf) כמו של אמא שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר עוף טחון (או בקר)
1/2 ק"ג שווארמה הודו טחונה
2 ביצים
3 כפות פרורי לחם
1 כף חרדל דיזון מגורגר
1 כף רוטב ווסצסטר (לא חובה)
1.5 כף קטשופ
3 בצל גדול
1/2 צרור פטרוזליה/קוסברה
3 שיני שום כתושות
1 כפית גדושה פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית כמון
1/2 כוס פטרוזליה
2גזרים
1 קופסא תירס גרגירים או אפונה
4 ביצים קשות
אופן ההכנה
1. לקערת מכניסים 2 בצלים קוצצים ומניחים בכלי בצד
2. מכניסים לקערת המערבל את הבצל הנותר, הגזר, פטרוזיליה, השום וקוצצים
3. מעבירים לקערה גדולה מוסיפים את הבשרים הטחונים ו 2 ביצים חיות ושאר המרכיבים
מערבבים תוך קיפול (יש להקפיד שהבשר יהיה קר מאוד) אחרת תיווצר עיסה מכסים
בניילון נצמד ושולחים למקרר ל 20 דקות
4. במחבת עם כף שמן מטגנים את הבצל שהשארנו בצד עד שקיפות
5. מבשלים 4 ביצים כ - 15 דקות וקולפים
6. בתבנית אינליש קייק שופכים 2 כפות פרורי לחם מפזרים מעל את הבצל המאודה
עם השמן מעל מסדרים את מחצית תערובת הבשר ומניחים את הביצים המבושלות
לאורך התבנית מחפים על הכל עם יתרת הבשר ומהדקים היטב.
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות ואופים כמחצית השעה
אופציה א' - מפזרים מעל חצי כוס פרורי לחם מעורב בשומשום
אופציה ב' לזרות מעל עוד מדליוני בצל עם 2 כפות קטשופ
8. מחזירים לתנור לעוד 30 דקות
9. מוציאים לקרור על רשת כ 20 דקות ופורסים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון