חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קלחי תירס מתובלים על האש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קלחי תירס מתובלים על האש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 קלחי תירס חצויים
4 שיני שום קצוצות
4 כפות ריבת צ'ילי (ניתן לרכישה)
2 כפות רוטב סויה
1 כפית זנגביל קצוץ
1 עלה מרווה חצוי
1 כפית מלח
מים לבישול
אופן ההכנה
ממלאים סיר במים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התירס, המלח, השום, הזנגביל והמרווה. מבשלים כארבעים דקות עד שהתירס מוכן לאכילה. מסננים ומניחים בכלי בצד. בכלי קטן מערבבים את הסויה עם ריבת הצ'ילי. יוצקים את התערובת על התירס ומשהים כחצי שעה.
מביאים לפיקניק וצולים על גריל פחמים כשבע דקות כאשר דואגים לסובב כל דקה וחצי על מנת שלא יישרף.
מגישים חם מייד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון