לוקחים כל עלה של מלוואח וחוצים אותו לשניים, מרפדים כל חצי בתבנית שקעים עם שוליים בולטים לצורת קלתית (תבנית השקעים היא תבנית לאפיית מאפינס בד"כ למי שלא יודע) כך שיווצרו בעצם 4 יח' קלתית. בעזרת מזלג "דוקרים" מעט את הבצק על מנת שלא יתפח יתר על המידה במהלך האפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 10-15 דקות עד להזהבה בינונית. מוציאים מהתנור ומניחים מס' דקות להצטננות. לאחר מכן ממלאים כל קלתית במלית שהכנו קודם מפזרים מעל פלפל אדום ועירית קצוצים ומגישים.