חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"קניידלך" של סבתא לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעמים מבית סבתא ז"ל שלעולם לא ישכחו. br
"קניידלך" של סבתא לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעמים מבית סבתא ז"ל שלעולם לא ישכחו. br
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם חזה עוף טחון
¼ חבילה פטרוזיליה קצוצה
1 כוס קמח מצה
2 ביצים טרופות
50 גרם מרגרינה מומסת
2 כוסות מים רותחים
¼ כפית אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את קמח המצות עם המים הרותחים, המרגרינה והתיבול (אבקת מרק, פלפל שחור ומלח) ומשהים בצד לכ- 25-30 דקות לספיגה.
לאחר מכן מוסיפים לתערובת את שאר המרכיבים ומערבבים. הבלילה אמורה להיות מעט דביקה ורכה, לא להיבהל.
את הקניידלך יש לבשל בציר מרק עוף צח, כלומר יש להכין מרק עוף כרגיל (כל אחד לפי המתכון האהוב עליו), לאחר מכן יש צורך לסנן החוצה את הירקות והעוף ואז לבשל את הקניידלך בציר הנותר בסיר.
להכנת כדורי הקניידלך:
בידיים רטובות בלבד צרים מן התערובת כדורים בגודל קצת יותר קטן מכדור פינג פונג (מאחר ובבישול הם תופחים מעט) ומכניסים לציר המרק הרותח. מבשלים את הקניידלך בסיר מכוסה על אש קטנה כ- 20-25 דקות עד שכל הקניידלך צפים יחד.
מגיש: m73
מקור: סבתא שרה
שתף את המתכון