חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קנלוני במילוי גבינות, עגבניות ובזיליקום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קנלוני במילוי גבינות, עגבניות ובזיליקום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קנלוני, 10 גלילי פסטה
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום קצוץ דק
2 עגבניות קצוצות דק
41 כוס בזיליקום קצוץ
שמנת לבישול
מבחר גבינות,מוצרלה, פרומעז, רוקפור, אמנטל, ופרמז'ן,
מלח ופלפל שחור לתיבול,
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן זית. להוסיף את העגבניות. הבזיליקום ולתבל במלח ופלפל שחור גרוס טרי,
לאחר שהרוטב מוכן להוסיף את הגבינות ולערבב,
למלא את הקנלוני בתערובת ולהניח בתבנית חסינת חום,
לערבב את השמנת ושארית הרוטב ולצקת על הקנלוני ,לאפות עד לקבלת ציפוי מוקרם ויפה
להגיש חם,
זהירות הגבינה חמה ושורפת.
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור:
שתף את המתכון