חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הקציצות האלו למדתי מאמא שלי שושקה (שושנה) שהיא אלופה בבישול עירקי br br
קציצות בשר אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הקציצות האלו למדתי מאמא שלי שושקה (שושנה) שהיא אלופה בבישול עירקי br br
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 קילו בשר אדום טחון
1 בצל
2 כפות רסק עגבניות
מלח/ פלפל
אופן ההכנה
את הבצל לקצוץ ולערבב עם הבשר טחון ולהוסיף את המלח והפלפל
להכין מהבשר קציצות
לשים בסיר מעט שמן ולטגן את הקציצות מכל הצדדים
להודיף מיים ואת הרסק עגבניות ולהביא לרתיחה
להנמיך את האש לתת לרוטב ולסמיך
מגיש: צביה
מקור:
שתף את המתכון